Cellini - Espresso CREMA E AROMA

Foretrækkes af de italienere, der kræver en espresso i særklasse. Rigtigt fremstillet giver den både kraft, stor fylde samt en udsøgt aroma.
169,00 kr.
Model/varenr.: 60853

Denne Originale italienske espresso kaffe - Cellini Crema E Armoma - er specielt  god til mælk - har en herlig fyldig og rund espresso smag. Det er den mest populære espresso type i hele Italien. Blandingen er sammensat af udsøgte kaffer fra Brasilien, Indonesien, Colombia, Centralamerika og Afrika.

Kaffen (1000 g) er i pakket i vakumpose af kraftig hermetisk plastfolie. Kaffen er i hele bønner. Vi maler gerne kaffen for dig (se nedenfor).

Original Espresso fremstillet i Italien af udsøgte kvaliteter fra Brasilien, Colombia, Centramerika, Asien og Afrika. Espressokaffe skal males væsentligt finere end almindelig kaffe - og den males på stedet - aldrig mere end til een dags forbrug. Kaffemøllen finjusteres således, at formalingen tilpasses den enkelte espressomaskine. De æteriske olier i den espressoristede kaffes overflade er meget flygtig (de fordamper let og aromaen forsvinder), og de har meget let ved at ilte, hvorved kaffen bliver harsk. Disse forhold sætter strenge krav til emballagen - den skal være absolut lufttæt! Den mest almindelige emballage er derfor enten hermetisk i metalbøtte eller i en pose af kraftig plastfolie.

Nedenfor kan du vælge den malingsgrad du ønsker.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Passer sammen med
Forslag til dig
Brugeranmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Andre købte også