Bornholms A/S leverer konservesprodukter bearbejdet på de bedste fiskeprodukter, ikke kun fra Østersøen, men fra hele verden, men med den specielle historiske indstilling til ”Bornholms ånd og hånd”.

Bornholms A/S har siden starten i 1915 produceret og udviklet fiskekonserves i Nexø på østkysten af Bornholm, og har helt fra starten fokuseret på kvalitet og godt industrielt håndværk. Principper de i dag konsekvent fastholder i et samspil med moderne produktionseffektivitet og kvalitetssikring.

I 1963 blev Bornholms A/S hædret med titlen Leverandør til Det Kongelige Danske Hof og i 1996 certificeret i henhold til HACCP kvalitetsstyringsprincipperne.

De producerer udover egne mærker som Bornholms og Officer en række private mærker til såvel hjemmemarkedet som eksport.  De sælger i dag deres produkter i mere end 20 lande verden over.

Bornholmsk torskerogn er blot en af mange kendte og anerkendte mærker fra Bornholms A/S, men innovation gør, at mange nye produkttyper som muslinger og sunde frokostanretninger direkte på dåse har vundet indpas i såvel hjemmemarkedet som eksporten.

 

Model/varenr.: ktlc01
Model/varenr.: ksp01
Model/varenr.: kls01
Model/varenr.: kk001
Model/varenr.: khp01
Model/varenr.: kfh1
Model/varenr.: kfd1
Model/varenr.: kmh01
Model/varenr.: kmr02
Model/varenr.: km002
Model/varenr.: kkv01
Model/varenr.: ktlp1
Model/varenr.: kts100
Model/varenr.: khsd400
Model/varenr.: kf400
Model/varenr.: kt001
Model/varenr.: ktl01
Mest solgte