De røgfri tobaks Considaretter byder på spændende sanselige oplevelser for voksne rygere, der ønsker at gøre noget ved deres rygevaner.

Kan bruges hjemme, på kontoret, på café og restaurant, i biografen og på hospitalet, i bussen eller i flyet? Ja de må bruges overalt!....på arbejdet og på togstationerne, inde som ude, oppe som nede, før som efter... Overalt.

Considerat er et røgfri tobaksprodukt uden benzen, nitrosaminer, formaldehyd, cyanbrinte eller de andre 3.495 giftstoffer.

Vi fører to slags produkter fra firmaet Skandinavian Considaret.

Airoma, som er et produkt uden indhold af tobak, tjære, nikotin eller kulilter.

Tobak Considerat, som er et røgfri tobaksnydelsesprodukt, der ikke afgiver tjære og kulilter eller røg, men alene de behagelige aromatiske oplevelser samt nikotin fra tobakken og andre naturlige og naturidentiske ekstrakter af f.eks. tørrede søde frugter, lakridsrod, nødder og planter, herunder tobaksplanterne.

Model/Artikelnr.: 5711329103284
Model/Artikelnr.: 5711329193582
Model/Artikelnr.: 5711329193483
Model/Artikelnr.: 5711329103383

Considerat er en Dansk opfindelse, produceret på Bornholm. Produktet nydes uden røg eller damp, ild, tjære, kulilter eller aske. Naturlige og naturidentiske udtræk fra tobaksblade, rødder, nødder og saft fra træer og frugter m.m.

Considerat har set brugere der kombinerer deres Airomaprodukter med nikotinbeholdere indkøbt i apotekerudsalgene, hvilket ikke er efter deres anvisninger selvom deres produkter passer til påsætningen af selvsamme beholdere med 10 mg nikotin... hvis altså man fjerner de indtrykkede stifter og påsætning af beholderen i spidsen af Airoma.

Hvis man ønsker at anvende Airoma som rygestop produkt, henviser vi til rygestoplinien eller de lokale rygestoprådgivere; idet vore produkter ikke er rygestopprodukter og alene er skabt som sanselige nydelsesprodukter til voksne rygere, der ønsker at gøre noget ved deres sanselighed uden at skade sig selv eller andre, som ved brugen af røgtobakker.
 
Skøn forfriskende smag, der holder i længden. Med disse røgfri aromatiske nydelsesprodukter er det sjovt at leve sundere.

Airoma produkterne er uden indhold af tobak eller tjære eller nikotin eller kulilter og leveres i hvide etuier.

Tobaks Considaretten - tobakconsidaret inhalator
Tobaks Considaretten er et tobaksmnydelsesmiddel som omlægger tobaksafhængighed for rygeren i en stresset hverdag, uden afgivelse af kræftfremkaldende stoffer. På lige fod med snus og skrå fungerer Tobaks Considaretten som et nydelsesmiddel uden røg for brugere, der midlertidigt må afstå fra at ryge eller blot nyder fordybelsen ved at indsuge smagen og behaget ved tobakken. Tobaks Considaretten er ikke et rygestopprodukt.

Am meisten verkauft