El Dorado - Guyana rom, 12 år, 70 cl.

Denne mørke rom fra Guyana er det man forstår ved „rigtig rom“. Den er fyldt af karakter, men er afrundet superb med masser af sødme. Balancen er unik, og lige ved denne alder er El Dorado rommen svær at slå.

279,00 kr.
Model/Artikelnr.: 4011035

Denne mørke rom fra Guyana er det man forstår ved „rigtig rom“. Den er fyldt af karakter, men er afrundet superb med masser af sødme. Balancen er unik, og lige ved denne alder er El Dorado rommen svær at slå. Fra det tidligere Britisk Guyana kommer denne rom, som førhen var en del af flådens rom. Har vundet International Spirit Challenges 1. pris i 1992, 1993, 1997 og 2000. 


El Dorado rom generelt blev kåret til „Best Spirit of the Year 2001“ i Chicago af International Review of Spirits. Sidst men ikke mindst bedste premium rom i 2003- Findes i både miniature og hele flasker.

Demerara var en af de oprindelige kolonier, der blev samlet til kolonien ”British Guiana”, som i dag hedder ”Guyana”. Demerara kolonien lå i området omkring Demerara floden og hovedbyen var Georgetown. Demerara er i dag et af de tre distrikter i Guyana. De to andre er Berbice og Essequibo.

Demerara er også fællesnavnet for en særlig type rå rørsukker, der ofte bruges til bagning og i kaffe. Det har normalt en brun farve, der er rørsukkerets naturlige farve. Det har fået sit navn, fordi rørsukker af denne type, oprindeligt stammer fra Demerara kolonien.

 

Alkohol: 40 vol. %

Forslag til dig
Passer sammen med
User-Meinungen

Es existieren noch keine Bewertungen - geben Sie zuerst eine ab.

Bewertung hinzufügen:
Andre købte også