Skotlander - White Rum, 50cl

White Rum fra danske Skotlander, har en meget fin og fløjlsblød smag af kirsebær, lakrids og blomster. Du vil blive overrasket over, hvor meget smag der kan være i en hvid rom.

399,00 kr.
Model/Artikelnr.: 4012023

Fra Skjold-Burne.DK

Rommen er destilleret på pot still udfra en sydamerikansk sukkerrørmelasse og vand fra egen boring i Nordjylland. Grundet det danske klima fermenterer rommen i op til 10 gange så lang tid som traditionelle rom, hvilket giver mange flere smagsnuancer.

Skotlander White bruges til premium cocktails eller nydes alene i glasset.

ENJOY WITH NOBLE FRIENDS

Pressen:
The RumXP Tasting Competition i Miami 2015 - GOLD / BEST IN CLASS

Concours Mondial de Bruxelles - Spirits Selection 2015
- Silver

WHISKY & ROM MAGASIN (Thomas Rydberg) - 92 point - "Intense blomstertoner i duften. En ren og yderst elegant rom som med fordel kan drikkes rent og bare nydes. I smagen kirsebær, roser, blomster og en anelse lakrids. Flot balanceret med en lang frugtig eftersmag. Hatten af for dansk rom."

Mads "Romhatten" Heitmann, Romhatten.dk - "Skotlander White er i duften let og frisk med sød lakrids. Meget floralt duftende og med et bærpræg. Flot komponeret alkohol med god balance. Smagsnoter af bær, lakrids, melasse, peber og blomster. Hvis du endnu ikke har smagt en rom fra Skotlander Rum, så vil jeg anbefale, at du får det gjort nu."

Alc.: 40%

Indhold: 50cl

Forslag til dig
Passer sammen med
User-Meinungen

Es existieren noch keine Bewertungen - geben Sie zuerst eine ab.

Bewertung hinzufügen:
Andre købte også