The Macallan - The Macallan, 30 år, 70 cl.

Denne The Macallan Fine Oak har ældet i 30 år, men ikke kun tiden præger en whiskys kvalitet.
Her er der taget hensyn ned til mindste detalje, for at skabe en skotsk whisky til samleren og whisky-kenderen.

Preis telefonisch erfahrbar
5695 0766

Model/Artikelnr.: MAC30AAR

En skotsk whisky til den mest dedikeret samler eller en sand whisky-nyder

The Macallan er whiskien, alle andre whiskier sammenlignes med og derfor har vi gjort vores bedste for at skaffe billeder af den, så det næsten er som selv at stå med den i hånden.

 

Et tema af guld

Lige fra smag til æskens design, er guld et gennemgående tema, der skinner klart igennem for The Macallan. Lige fra de sirligere skrifter til alle de små billeder, der gemmer sig over hele æskens overflade; Både udenpå såvel som indeni. Der er slet ingen tvivl om, at The Macallan ikke bare er en hvilken som helst whisky.

Hvis du vil vide mere om det visuelle, finder du udførte beskrivelser af hvert enkelt billede. Tryg det blot stort, og se efter beskrivelsen i bunden af billedet.

 

De gyldne dråber

Øjne: Pale Gold

Næse: Rig, eksotisk berusende og fyldt med aroma, der leder tankerne hjem til en appelsinplantage.

Mund - Begyndelsen: Intens Macadamia nød og vanilje, med en antydning af sandeltræ og sorte kirsebær.

Mund - Afslutningen: En vedvarende blødhed; Silkeagtig og yderst elegant.

 

Mod hvilken alle andre skal dømmes

Som en gennem-inspiceret whisky, der er beundret af verdens mest sofistikerede og kræsne whisky-nydere, forbliver Macallan den single malt, mod hvilken alle andre skal dømmes.

Dette uforlignelige ry er blevet bygget af Førerne af Spiritus og Træ; De håndværkere, der befinder sig i hjertet af Macallan siden det blev lovligt licenseret i 1824.

 

Ekstraordinære egetræsfade

The Macallan Fine Oak er modnet i en unik, kompleks kombination af Bourbon og sherry egetræsfade. Amerikanske egetræsfade, som tidligere har holdt Bourbon eller sherry, forlener en mild, delikat farve med antydninger af æble, blomsterlignende dufte, noter af citrusfrugter og karamelsødme. I mellemtiden har europæiske egetræsfade, som tidligere har haft sherry, forlenet en dyb, rig farve med antydninger af tørret frugt og krydderi. Denne blanding af fade giver en dejlig blød, delikat og samtidig kompleks Single Malt.

 

Alkohol: vol. 43%

Forslag til dig
Passer sammen med
User-Meinungen

Es existieren noch keine Bewertungen - geben Sie zuerst eine ab.

Bewertung hinzufügen:
Andre købte også