Beluga - Noble Vodka, Magnum, 1,5 l.

Den specielle spiritus og det reneste vand fra Siberiens artesiske brønde, garanterer en blød og rig smag. Naturlig honning, infusion af havre og ekstrakt af marietidsel samt vanille, giver smagen en multifaceret, fuldstændig, yderst fornem, og ja, ideal smag.

870,00 kr.
Model/Artikelnr.: 3711146

Fra producenten:

Beluga Noble Magnum - en uerstattelig klassisker i nobel vodka

Beluga Noble er rafineet på alle måder, ned til hver eneste detalje. Takket været sin unikke produktionsteknologi, der forener innovation og årtier gamle traditioner, har smagen af Beluga Noble frembragt en blødhed der er umulig at efterligne.

Alle Beluga Nobles ingredienser gennemgår et striks system af destillering og filtrering, hvilket garanterer et maksimalt niveau af renhed og kvalitet i det endelige produkt. Til sidst ligger Beluga Noble i ro i 30 dage.

Den specielle spiritus og det reneste vand fra Siberiens artesiske brønde, garanterer en blød og rig smag. Naturlig honning, infusion af havre og ekstrakt af marietidsel samt vanilie, giver smagen en multifaceret, fuldstændig, yderst fornem, og, i et ord, ideal smag.

Flaskernes refineret design med håndlavede elementer, reflekterer perfekt Beluga Nobles nobilitet. På hver eneste flaske vil du finde et vigtigt kendetegn – en lille Beluga fisk, traditionen tro, sat på i hånden, hvilket gør hver eneste flaske unik.

Beluga Noble vodka er produceret i Siberiens hjerte– en region, der ved ret, er anerkendt som en af de mest rene områder i Rusland. Det er netop det rene vand fra Siberiens artesiske brønde (som det mest naturlige af alle Beluga Noble komponenterne) der forklarer vores valg af geografisk område, samt gør vores Beluga vodka den absolutte leder på det rusiske alkohol marked.

Beluga. Skabt med stolthed.

 

Alkohol: 40 vol. %

Forslag til dig
Passer sammen med
User-Meinungen

Es existieren noch keine Bewertungen - geben Sie zuerst eine ab.

Bewertung hinzufügen:
Andre købte også