The Whisky Key

The Whisky Key, gør whiskyen rundere og blødere. Den gemmer smagen af spiritus og andre bismage, sådan at du får det bedste af whiskyens smag frem.

299,00 kr.
Model/Artikelnr.: 37001050

Dette unikke produkt er opfundet af Henrik Hansen fra Bornholm (Læs Historien bag), og kommer i en flot trææske i blankt, mørkt træ.

i

Er det en røget whisky, du har med at gøre, bliver whiskyens røg-smag forsinket af The Whisky Key. Dette gør, at du bedre kan smage og nyde de andre smagsnuancer i whiskyen, efterfulgt af røgen, selvfølgelig.

God fornøjelse!

 

Vægt m. æske: 200g

Für weitere Informationen besuchen Sie bitte die Homepage. des Produktes.

 Skænk en god whisky i et whiskyglas.

The Whisky Key sænkes og hæves i glasset 4-5 gange i 8-10 sekunder. Ønskes en større effekt, eller er der mere end 3-4 cl. whisky i glasset, øges antal gange og tid.

 Nyd deres whisky.

Manden bag The Whisky Key

Henrik Hansen er født og opvokset på Bornholm. Han blev udlært i metalbranchen som klejnsmed i 1995. Fra slutningen af 90'erne til starten af det nye århundrede ( 1997 – 2010 har Henrik Hansen drevet en engelsk pub og diskotek, sammen med Elsa Frederiksen, sin partner.

Idéen til The Whisky Key

Har man over 100 forskellige whiskyer på hylden, møder man mange kunder, som nyder deres whisky på forskellige måder; nogen neutralt, andre varme eller kolde, eller nogen med vand eller is.

Én måde er ikke mere rigtig end en anden: Det er vigtigt at nyde sin whisky som man bedst kan lide den. Uanset hvordan man nyder sin whisky, er det altid spændende at prøve noget nyt! Så i 2006 begyndte Henrik at eksperimentere med hvordan han kunne åbne og blødgøre en whisky, samt. dæmpe noget af sprittens smag og andre bismage.

Han prøvede med både nyt træ og træ fra gamle whiskytønder, Bornholmsk granit, samt at blæse luft ned i whiskyen. Dog gav intet af dette den ønskede effekt, så Henrik tænkte tilbage på, hvad han havde lært om metaller i sin tid som lærling. Han afprøvede blandt andet sølv, titanium og rustfrit stål – alt sammen i forskellige udformninger.
Det bedste resultat blev opnået i den sidste løsning i en speciel udformning, og sådan blev The Whisky Key skabt.

I de sidste år Henrik og hans partner kørte en engelsk pub, fik kunder, der nød en whisky, mulighed for at afprøve The Whisky Key, og samtidig få en særlig oplevelser. For både whisky-kenderen og dem der aldrig har smagt whisky før, gav det mange hyggelige timer og gode oplevelser. Ja faktisk fik parret så meget positiv respons, at de besluttede sig for at sætte The Whisky Key i produktion og give alle andre, der også holdt af whisky, muligheden for at få samme oplevelse, som de havde tilbudt deres kunder på den engelske pub.

Læs mere

Forslag til dig
Passer sammen med
User-Meinungen

Es existieren noch keine Bewertungen - geben Sie zuerst eine ab.

Bewertung hinzufügen:
Andre købte også