Jack Daniel's - Single Barrel, 70 cl.

Single Barrel fra Jack Daniel's, er et højkvalitetesprodukt, hvor hver flaske gemmer på sin egen unikke smagsoplevelse.

459,00 kr.
Model: 180518

Jack Daniel's holder sig til den højeste standard når de sammensætter og udvælger Jack Daniel’s Single Barrel. Faktisk er det kun en ud af hver hundrede fade der bliver sat til side for at modnes i de højeste afkroge af deres fadhuse. Hvert fad bliver håndplukket for sin unikke, robuste smag. Smagen er unik og med stor personlighed. En fantastisk Whiskey!

Jack Daniels Single Barrel baseres på en blanding af 80% majs, 8% rug og 12% byg malt. Til fremstillingen anvendes der helt unikt jern-fri vand fra en underjordisk kilde, som ligger ved destilleriet i Lynchberg. Mæskning og fermentering foregår som ved enhver anden Bourbon Whiskey, men det unikke for en Jack Daniels, og det som adskiller whiskeyen fra en Bourbon, er at den filtreres og dermed blødgøres igennem et meter tykt lag kul. Denne unikke proces fjerner urenheder og gør den blødere -
ja kort sagt, gør den til Jack Daniel's.

Man kan faktisk smage, udvælge og købe sit eget fad. Da hvert fad har en unik smag, så er det muligt at finde frem til netop sin foretrukne stil. Baggrunden for forskellig-heden opstår fordi de enkelte fade ligger på forskellige positioner på lageret, nogle oppe, nogle nede og dels har længden af lagringen og egetræets individuelle karakterer i fadet, en stor indflydelse og skaber helt forskellige smagsoplevelser. Oplysninger om det enkelte fad kan du altid finde på etiketten.

Derfor er nydelsen af en Single Barrel altid en unik oplevelse.

Det er ikke nemt at skabe en whisky som Single Barrel, men den nemme vej har heller aldrig været Jack Daniel's stil.

 

Alkohol: 45 vol. %

Har du nogensinde tænkt på hvad det er, der har gjort Jack Daniel's så populær og hvad det egentlig ville kræve?
Denne her video fra YouTube af BrandMadeTV, fortæller historien om klassikeren No. 7.

Hvordan Jack Daniel's laver deres whisky.

Forslag til dig
Best together
Reviews

There is no reviews yet. Be the first to write us your opinion

Add review:
Customers who bought this item also bought