Jack Daniel's - Tennessee Honey, 70 cl.

Jack Daniel's Tennessee Whiskey - nu med honning.

Et unikt blend med Jack Daniel's Tennessee whiskey og honning likør med en smag der er autentisk Jack og med en naturlig blødhed og sødme.

249,00 kr.
Model: 3211135

Fra Skjold-Burne.DK

Jack Daniel's, der er den bedst sælgende whiskey i verden, blev registreret i 1866 og den produceres på Amerikas ældst registrerede destilleri i den lille by Lynchburg, Tennessee.

I 2011 besluttede Jack Daniel's at søsætte en ny variant under sloganet;

- "A little bit of honey - A whole lot of Jack"

Et unikt blend med Jack Daniel's Tennessey whiskey og honning likør med en smag der er autentisk Jack og med en naturlig blødhed og sødme.

En drink til dem der har en smag, der værdsætter en lidt anderledes måde at nyde deres Jack på. En smag som også ikke-whisky-nydere kan være 100% med på.

Duften er rig på naturlig honning, nærmest sirup og ristede nødder med undertoner af den klassiske Jack. I smagen bakkes indtrykket af duften op med toner af chokolade og karamel. Nydes iskold og du får en dejlig rig og lang eftersmag af honning og nødder.

Jack Daniel's Tennessey Honey nydes iskold som et shot. Det bliver en ny klassiker. Eller On the Rocks, som man ellers vil nyde sin whiskey. Og så er Honey fantastisk til at blande i drinks og cocktails. Vi kan varmt anbefale den med Sprite, men også Cola, Ginger Ale eller Tonic er smagfulde alternativer.

 

Alkohol: 35 vol. %

Har du nogensinde tænkt på hvad det er, der har gjort Jack Daniel's så populær og hvad det egentlig ville kræve?
Denne her video fra YouTube af BrandMadeTV, fortæller historien om klassikeren No. 7.

Hvordan Jack Daniel's laver deres whisky.

Forslag til dig
Best together
Reviews

There is no reviews yet. Be the first to write us your opinion

Add review:
Customers who bought this item also bought