Bornholms A/S leverer konservesprodukter bearbejdet på de bedste fiskeprodukter, ikke kun fra Østersøen, men fra hele verden, men med den specielle historiske indstilling til ”Bornholms ånd og hånd”.

Bornholms A/S har siden starten i 1915 produceret og udviklet fiskekonserves i Nexø på østkysten af Bornholm, og har helt fra starten fokuseret på kvalitet og godt industrielt håndværk. Principper de i dag konsekvent fastholder i et samspil med moderne produktionseffektivitet og kvalitetssikring.

I 1963 blev Bornholms A/S hædret med titlen Leverandør til Det Kongelige Danske Hof og i 1996 certificeret i henhold til HACCP kvalitetsstyringsprincipperne.

De producerer udover egne mærker som Bornholms og Officer en række private mærker til såvel hjemmemarkedet som eksport. De sælger i dag deres produkter i mere end 20 lande verden over.

Bornholmsk torskerogn er blot en af mange kendte og anerkendte mærker fra Bornholms A/S, men innovation gør, at mange nye produkttyper som muslinger og sunde frokostanretninger direkte på dåse har vundet indpas i såvel hjemmemarkedet som eksporten.

i - Kan du ikke finde den vare du leder efter? Prøv BornholmBornholmBornholm.DK

Bestseller