Familien Camus har været Cognac-producenter siden 1863. Gennem 5 generationer har hemmeligheden ved at "blande" Cognac gået i arv fra far til søn.

I dag arbejder Jean-Paul Camus sammen med sine to sønner, Jean-Baptiste og Cyril Camus, som udgør den 5. generation i det fornemme Cognac-hus.

Huset Camus ejer mere end 125 ha. vinmarker, i områderne Grande Champagne og Borderies, og er således en af de vigtigste producenter i distriktet.

I Cognac anvendes druesorterne Ugni Blanc og Colombard med hovedvægten på Ugni Blanc.

 

Camus ejer 4 destillerier, der har en samlet kapacitet på 30 millioner liter.

Model: 4811113
Model: 4811147
399,00 kr.
Model: 4811159

Cognac Bliver destilleret på løgformede destillationsapparater af kobber. Vinen opvarmes i destillationsapparatet, så den lette alkohol fordamper.. Alkoholen fra den første "brænding" samles og destilleres for anden gang og den nye "sprit" ser dagens lys. Efter adskillige års lagring på egetræsfade forvandles "spritten" til Cognac. Egetræerne til Cognac vokser hovedsagelig i Limoges i det centrale Frankrig. Når de fældes og bruges til Cognac-fade, er de flere hundrede år gamle. Efter Cognacens lagring på egetræsfadene får den en ravgylden tone og egetræets delikate duft. For at fremstille den endelige Cognac, tages der prøver fra mange forskellige årgange, som sammensættes.

Det job varetages af Jean-Paul Camus og hans to sønner.

Bestseller