Chabanneau XO, 70cl

Denne Chabanneau X.O. Cognac, er sammensat af Cognac, der har lagret på egetræsfade i minimum 6 år.

699,00 kr.
Model: 4821005

Druerne til Chabanneau X.O. kommer hovedsagelig fra områderne Grande Champagne og Borderies. I Cognac anvendes druesorterne Ugni Blanc og Colombard med hovedvægten på Ugni Blanc.

Cognac destilleres på løgformede destillationsapparater af kobber. Vinen opvarmes i destillationsapparatet, så den lette alkohol fordamper. Alkoholen fra den første "brænding" samles og destilleres for anden gang og den nye "sprit" ser dagens lys.

Efter adskillige års lagring på egetræasfade forvandles "spritten" til Cognac. Egetræet til Cognac kommer hovedsagelig fra Limoges i det centrale Frankrig. Når de fældes og bruges til Cognac-fade, er de flere hundrede år gamle.

Efter Cognac’ens lagring på egetræsfadene får den en ravgylden tone og egetræets delikate duft. For at fremstille den endelige Cognac, tages der prøver fra mange forskellige årgange, som sammensættes.

Farven er mørk gylden med smukke røde reflektioner. Smagen er frugtrig med toner af blomme og hasselnød. Den vedholdende eftersmag er afbalanceret med eg, der giver strøg af vanilje.

 

Cognacen leveres i en flot gaveæske.

Alc. 40%

Forslag til dig
Best together
Reviews

There is no reviews yet. Be the first to write us your opinion

Add review:
Customers who bought this item also bought