Sake Shirayuki

Shirayuki Sake er fremstillet af gæret ris. Selvom Sake ofte kaldes risvin, så det er ikke en vin. Teknisk set er det en øl, selvom det er hvad den ligner mindst.

129,75 kr.
Model: 2511001

Shirayuki Sake brygges i det japanske Nada-distrikt, der anses for at være Sake's hjemland. Bryggeriet begyndte sin produktion i 1550.

Shirayuki Sake er fremstillet af gæret ris, det er ikke nogen vin, selv om den ofte kaldes risvin. Teknisk er det en øl, selv om det er hvad, den ligner mindst.

Shirayuki Sake drikkes både kold og ret varm. Efter japansk skik serveres Sake varm, fordi varmen frigiver dens kraftige bouquet. Sake kan varmes på forskellige måder. Den åbne flaske kan varmes i en gryde med kogende vand, flasken tages op når Sake'ens temperatur er ca. 40oC, eller sæt flasken i en ovn, hvor temperaturen er 40 - 45oC, i ca. 20 minutter.´Sake'en hældes over på en lille porcelænskaraffel, som kaldes tokkuri. Derefter skænkes i små porcelænskopper, kaldet sakazuki. Man skal nippe til sin Sake og nyde den til japanske retter. Shirayuki Sake bruges også i forskellige drinks.

Serveringstemperatur 8 - 10 eller 40oC.


 

Forslag til dig
Best together
Reviews

There is no reviews yet. Be the first to write us your opinion

Add review:
Customers who bought this item also bought