Jus de Raisin Blanc 75cl

Alkoholfri mousserende druemost på nøje udvalgte druer fra Cognac-distriktet. Elegant og sammensat med masser af frisk frugt og en fin lille sødme.

59,75 kr.
Model: 2711005

Alkoholfri mousserende druemost på nøje udvalgte druer fra Cognac-distriktet. Elegant og sammensat med masser af frisk frugt og en fin lille sødme.

Produktet

Druerne til Jean Paul Girauds alkoholfrie druemost høstes fra nogle af de absolut bedste marker i området. Druerne høstes, når de er perfekt modne, og gennemgår først i marken og senere på vineriet en streng manuel udvælgelsesproces. For at sikre, at der ikke startes en fermentering (alkoholisk gæring) af druerne, behandles de med sulfitter, der over natten langsomt fordamper igen. Herefter presses druerne forsigtigt, inden druekvaset sies fra mosten, der køles ned straks herefter. Moussen i denne druemost frembringes traditionelt ved hjælp af tryk og kulsyre.

 

I glasset

Denne skønne mousserende druemost er klar strågul i glasset med gyldne reflekser. Duften er frisk og præget af grønne druer og lime. Smagen er fint afstemt med en lille diskret sødme, der holder syren fint i skak. Her mødes man af udprægede citrusnoter, lidt akacie og en blød mousse og en lille bittertone.

Et oplagt alkoholfrit alternativ til velkomst og lignende. 

Serveres ved 6-8°C.

Indhold: 75 cl

Alc. 0%

 

Pressen:
Årgang 2013
VinAvisen - 5 stjerner - "En sjov ting. En "gasset druesaft" med kraftig mousse, god, frisk druesmag, en vis sødme - og slet ingen procenter. Dertil billig. Lige til en fest for unge, der vil lappe den i sig med største fornøjelse." (Uge 45 / 2014)

Vinekspert og WSET diploma Frederik Kreutzer: ”Her er tale om et fantastisk produkt; ren druesaft fra druer høstet i Cognac distriktet og tappet med en anelse kulsyre, så den fremstår mousserende. Glem alt om dårlig alkoholfri vin, det her er ren saft og upoleret velsmag. Den her kan klart anbefales…” (30/09-2014)

Forslag til dig
Best together
Reviews

There is no reviews yet. Be the first to write us your opinion

Add review:
Customers who bought this item also bought