Jameson - Irish Whiskey, 70 cl.

Jameson Irish Whiskey er en traditionel pot still whiskey lavet på en hemmelig blanding af maltet og umaltet byg. Dens specielle karakter er en let delikat sødlig smag med undertoner af træ og nødder. Den bedste beskrivelse af eftersmagen er: utrolig blød.

169,00 kr.
Model: 3111005

I 1780 etablerede John Jameson sit destilleri i Dublin. Jameson var perfektionist, og han gik aldrig på kompromis med kvaliteten af sit arbejde. Bl.a. overtalte han bønderne til at dyrke den bedst egnede byg til whiskeyfremstilling, og han udviklede destillations­kunsten, så den blev endnu bedre. Denne perfektionisme medførte, at Jameson Irish Whiskey hurtigt blev kendt som en af de fineste irske whiskeys - et ry som den stadigvæk lever op til. Dette bekræftes af, at Jameson i dag er den mest sælgende irske whiskey på verdensplan.

Jameson Irish Whiskey er en traditionel pot still whiskey lavet på en hemmelig blanding af maltet og umaltet byg. Den fremstår helt uden røget smag og er ekstra blød efter tre destillationer. Whiskey?en lagres i ca. seks år på egetræsfade, der tidligere har været brugt til spansk sherry eller amerikansk Bourbon whiskey.

 

Alkohol: 40 vol. %

Forslag til dig
Best together
Reviews

There is no reviews yet. Be the first to write us your opinion

Add review:
Customers who bought this item also bought