Jameson - Master Selection, 18 års, 70 cl.

Smagen kan betegnes som kompleks hvor chokolade, sherry og vanilje fra træfadene komplimenterer krydderierne. Produktionen af Jameson 18 års Master Selection er meget lille og de nummererede flasker er eftertragtede af whiskey samlere.

775,00 kr.
Model: 3111045

I 1780 etablerede John Jameson sit destilleri i Dublin. Jameson var perfektionist, og han gik aldrig på kompromis med kvaliteten af sit arbejde. Bl.a. overtalte han bønderne til at dyrke den bedst egnede byg til whiskeyfremstilling, og han udviklede destillations­kunsten, så den blev endnu bedre. Denne perfektionisme medførte, at Jameson Irish Whiskey hurtigt blev kendt som en af de fineste irske whiskeys - et ry som den stadigvæk lever op til. Dette bekræftes af, at Jameson i dag er den mest sælgende irske whiskey på verdensplan.

Master Blender, Billy Leighton, har nøje udvalgt de fineste whiskeys der alle har lagret
minimum 18 år på spanske Oloroso fade eller amerikanske bourbon fade. For at sikre yderligere kompleksitet, vies de tre whiskeys i amerikanske bourbon fade hvilket sætter kronen på værket. De tre whiskeys står hver især for deres karaktertræk i Jameson 18 års Master Selection, og treenigheden giver et fantastisk resultat. Duften er ikke til at tage fejl af. Sherry, karamel samt aromatiske olier der rundes af med et strejf af træ.

 

Alkohol: 40 vol. %

Forslag til dig
Best together
Reviews

There is no reviews yet. Be the first to write us your opinion

Add review:
Customers who bought this item also bought