Pernod - Absinthe, 70 cl.

Pernod Absinthe (eller som den præcist hedder: Pernod aux extraits de plantes d'absinthe) er en genskabelse af den klassiske Pernod Absinthe fra 1800-tallet.

399,00 kr.
Model: 4611007

Man har lavet Pernod Absinthe så tæt på den oprindelige opskrift som muligt, og drikken indeholder derfor ingen sukker, ligesom man har bevaret indholdet af alkohol på 68%.

Uddover absint (Artemisia Absinthium) indeholder den stjerne-anis, isop og en hemmelig blanding af andre urter og krydderier. Disse ingredienser destilleres for at lave et aromatisk ekstrakt, som blandes med ren alkohol og vand.

Med myterne om absintens sundhedsskadelige virkning in mente (som vel at mærke aldrig er blevet bevist), har man sikret at den overholder de lovmæssige krav om absint indhold, men uden at gå på kompromis med kvaliteten i det oprindelige produkt.

Pernod Absinthe sælges i en høj slank flaske med ægte korkprop og etiketter der kombinerer det moderne med stilen fra de over 100 år gamle absint flasker.

 

Alkohol: 68 vol. %

Et specielt ritual

Der knytter sig et helt specielt ritual til nydelsen af Pernod Absinthe. Oven på glasset med absint placeres en speciel perforeret absintske med en sukkerknald. Koldt vand dryppes forsigtigt over sukkeret, som opløses og drypper ned i absinten.

Langsomt får drikken den velkendte opalgrønne og tågede farve (man siger at den bliver skeløjet), mens de mange smagsnuancer udvikles. Mængden af sukker og vand tilpasses afhængigt af ens smag.

Pernod Absinthe kan også nydes alene med 5-7 dele koldt vand.

Forslag til dig
Best together
Reviews

There is no reviews yet. Be the first to write us your opinion

Add review:
Customers who bought this item also bought