Ypióca - Cachaca, 70 cl.

Cachaca Ypioca er destilleret af den rene saft fra sukkerrør og er ideel til Caipirinhas og Long-Drinks med friske frugter, derudover også som bestanddel i en lang række cocktails.

209,75 kr.
Model: 5211053

Sukkerrør dyrkes i Ypióca’s egne plantager. Det tager ca. 12 måneder, før sukkerrørene er modne, og Ypióca kontrollerer nøje væksten for at sikre høj kvalitet. Sukkerrørene høstes, når de indeholder mest muligt kulhydrat. Efter høsten vaskes sukkerrørene, inden de skæres op og presses. Sukkerrørssaften filtreres, og gæres i temperaturkonrollerede tanke. Efterfølgende destilleres den gærede sukkerrørssaft i ca. 13 timer, og herefter er cachaca’en i princippet færdig.

Ypióca lagrer deres cachaca på træfade for at øge kvalitetn. Træfadene fremstilles af forskellige træsorter såsom freijó, balsamo, eg m.fl. Træsorterne afgør farven, og lagringstiden bestemmer duften og smagen på det endelige produkt.
Rom og cachaca desilleres begge på sukkerrør, der er dog én væsentlig ting, hvor cachaca adskiller sig mærkbart fra rom, cachaca er renere og forædlet.
Cachaca er destilleret fra den rene friske sukkerrørsaft. Efter destillering har cachaca en alkoholstyrke på 48Rom er destilleret fra melasse, et biprodukt af sukkerrør, hvorfra den krystalliserede sukker fjernes. Efter destillering har rom en alkoholtyrke på 65

 

Alkohol: 38 vol. %

Forslag til dig
Best together
Reviews

There is no reviews yet. Be the first to write us your opinion

Add review:
Customers who bought this item also bought