Benromach - 10 år, 70 cl.

En prisvinder af en skotsk whisky fra Benromach destilleriet nord for byen Forres i det nordlige Skotland.

459,00 kr.
Model: 180006

Den 10-årige Benromach har vundet intet mindre end 7 priser mellem år 2014 og 2016. Disse består af en sølv, fem guld og endda en dobbelt guldmedalje.

Det er ikke så mærkeligt, for Gordon & MacPhail af Elgin er en familievirksomhed, der har lavet whisky i over hundrede år.

 

Fra Benromach.com

Skænk dig en dram af Benromach – ikke for lille og ikke for stor. Slyng den gyldne væske rundt i dit glas og mærk AROMAEN UDEN VAND. Med andre ord tag et snus, og lad dig give dig hen til flere små inhaleringer, som er den bedste måde at hente alle de forskellige noter... rig sherry med frugt & nøddechokolade, delikat krydderi, grønne æbler, maltet kiks og et strejf af lys tørv røg. Sip nu din dram, roll whisky rundt i munden og Nyd SMAGEN UDEN VAND... saftige hindbær og brombær, sherry, cremet malt og let tørv. Indtag nu AROMAEN MED VAND... det er en lille smule nøddeagtig med et strejf af forkullede eg og malt, samt noget fancy ananas og kiwi. Tilføj en dråbe vand eller to, for at frigive den fulde SMAG MED VAND. Nyd den saftige følelse i munden og smagen af ristet malt, delikat tørv-røg og dvælende sød sherry... vores smukke klassiske Benromach Speyside stil af single maltwhisky. Hvilke aromaer og smage kan du fornemme?

 

Alkohol: 43 vol. %

Forslag til dig
Best together
Reviews

There is no reviews yet. Be the first to write us your opinion

Add review:
Customers who bought this item also bought