Chivas Regal - Royal Salute, 70 cl.

Krydrede, aromatiske Highlands malts, robuste, kraftige og røgede Islay malts og søde, rene og lette Lowlands malt er med til at give Royal Salute den helt unikke smag.

I løbet af modningsprocessen fordamper der hvert år 2% af whiskyen, men samtidig optages de vidunderlig aromastoffer fra sherry og bourbon fadene, som Royal Salute lagres i. Efter lagring i minimum 21 år blendes de forskellige single malts for atter at lagre på egetræsfade.

Det er denne sammensætning, der giver Royal Salute de helt unikke smagsnuancer.

999,00 kr.
Model: 3011092

Royal Salute blev lanceret den 2. juni 1953 for at fejre "Her Majesty Queen Elizabeth II" overtagelse af den britiske kongetrone. Det er bogstaveligt et "Salute" til denne begivenhed. Selve navnet stammer fra den engelske hær, som affyrede "21-gun salute" i anledning af den nye dronning. Royal Salute er af den grund også en super premium whisky, som mindst har lagret i 21 år.

Hemmeligheden bag Royal Salutes unikke smag og succes ligger hos mester blanderen. Han udvælger kun den bedste whiskyer og blander i sådant et forhold, at den perfekte sammensætning opnås, hvor det ikke vil være én single malt, der vil dominere blandingen. Krydrede, aromatiske Highlands malts, robuste, kraftige og røgede Islay malts og søde, rene og lette Lowlands malt er med til at give Royal Salute den helt unikke smag.

Royal Salute nydes traditionelt med is, med sodavand, danskvand eller ren.

 

Alkohol: 40 vol. %

Forslag til dig
Best together
Reviews

There is no reviews yet. Be the first to write us your opinion

Add review:
Customers who bought this item also bought