Redbreast - 12 År, Cask Strength, 70 cl.

Af de forskellige irske whiskeystilarter er Redbreast så afgjort en af de mest fyldige, cremede og intense pure pot still irish whiskeys på markedet.

599,00 kr.
Model/varenr.: 175476

Farve: Mørkegylden honning. 

Duft: Kæmpe eksplosion af frugt, som kun kombinationen af maltet byg og umaltet byg kan frembringe. I forhold til sin lillesøster på 40 % vol. er cask strength aftapningen mere fed og intens i sin frugt karakter. 

En god mængde figner, dadler, modne bananer, rosiner, røde æbler og lime frugter vælder op af glasset. Herefter kommer den fede og olierede irske pot still karakter, sammen med vanilje og krydret sødme fra bourbon og sherryfadene. 

Smag: Tørrede frugter, citrus og krydderier dominerer smagen. Vaniljen fra bourbonfadene klæder denne whiskey så umindeligt godt og glider langsomt over i ristet egetræ og sprød sødmefuld bygmalt og maltsukker. Eftersmagen er rig på sødmefuld frugt og krydderier, som langsomt aftager i en cremet dans af smørkaramel og bygmalt. 

Kommentar: Der er så meget liv og charme i denne ”rødkælk” at det er en fornøjelse at mærke den lande på ”foderbrættet inde i munden”. De kommende aftapninger af Redbreast 12 Years Old Cask Strength vil alle være mindre batch aftapninger, som bevirker at whiskyen altid vil have en charmerende variation i duft og smag.

 

Alkohol: 58,6 vol. %

Forslag til dig
Passer sammen med
Brugeranmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Andre købte også