Skjold Burne Vinhandel

Rådhuskiosken er medlem af Skjold Burne Vinhandel - Danmarks største og ældste vinhandlerkæde. 

Ønsker du at bestille en vingave kan du vælge at bestille den under kategorien vingaver.

På raadhuskiosken.dk finder du udvalgte vine fra vores store sortiment. Det fulde sortiment finder du på Skjold Burnes side for vinhandel.

På Skjold Burne hjemmeside for vinhandel har du også mulighed for at bestille vin til afhentning i vores fysiske butik i Rønne. Ønsker du en bestemt vin i din vingave er du velkommen til at finde en gave på raadhuskiosken.dk der prismæssigt passer, ligge den i indkøbskurven og skrive under bemærkninger hvilken vin du ønsker. 

Du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte os for rådgivning samt tilbud. Det syntes vi selv, vi er rigtig gode til.

Model/varenr.: 1311037

Fra Cremant mesteren i det sydlige Alsace kommer denne herlige mousserende vin. Fremstillet efter højeste kvalitets standard. Frisk og perfekt til at starte enhver festlig lejlighed.

Vægt: 1,4 kg
139,75 kr.
Model/varenr.: 0521249

Wente, Southern Hills. Cabernet Sauvignon fra Californien. Fint indpakket i cellofan.

Kompleksiteten i denne flaske grundes, at druerne er videreudviklet fra varianter med rødder i Margaux og Medoc områderne af Bordeaux.

Vægt: 1,3 kg
120,00 kr.
Populær
Model/varenr.: øøsm50

En vellageret, ufiltreret og kraftig luksusøl, med en fugtig og fyldig smag, hvor humlens velafstemte bitterhed virker som behagelig afrunding af den brede maltsmag.

Vægt: 0,9 kg
35,00 kr.

I dette afsnit finder du et udvalg af vores specialøl og vine. Du har mulighed for at se vores fulde udvalg af vine på www.skjold-burne.dk

Her på siden vil du derfor kun se et udvalg af vores sortiment.

Er du på jagt efter en gave til brudeparret er en oplagt idé en flaske Asti fra vinhuset Batasiolo samt lækker chokolade fra Svaneke Chokoladeri.

 

Som øl kan nævnes Svaneke Bryghus og Bornholmer'ØL'en.

Her er lidt for en enhver smag.

 

Mest solgte