ABSOLUT - Vodka, 70 cl.

Svenske ABSOLUT fra 1879 produceres stadig i Sverige. En klar favorit blandt mange, og i top 3 over solgt spiritus på verdensplan.

148,00 kr.
Model/varenr.: 3711007

Fra producentens hjemmeside:

ABSOLUT VODKA blev først introduceret i New York i 197, og blev snart dét alle talte om i byen, og senere i hele USA og siden hen i hele verdenen. Men opskriften bag den rene og naturlige smag af ABSOLUT er faktisk ældre end 30 år.

I løbet af det 18. århundrede, fandt man en medicin-flaske i en antikvitetshandel i Stockholm, der gav inspiration til den ikoniske "ABSOLUT VODKA"-flaske.

ABSOLUT VODKA laves eksklusivt af naturlige ingredienser, og modsat andre vodka, indeholder den intet sukker. Ja faktisk er ABSOLUT så ren som vodka kan være. Dog har den slags renhed en bestemt smag: Rig, og kompleks, men alligevel blød og mellow med en særlig karakteristik af korn efterfulgt af en strøg af tørret frugt.

I 1879, introducerede Lars Olsson Smith den fortsatte destillering som han brugte til Absolut Rent Bränvin (Absolute Pure Vodka). I stedet for den sædvanlige tre til fire gange, bliver denne vodka destilleret i det uendelige. 100 år senere blev den genintroduceret som ABSOLUT. Lige som den gang bliver ABSOLUT produceret i Åhus i Sverige, L.O. Smiths fødeby; Der også er stedet hvor hveden, der bliver brugt til at lave vodkaen, bliver groet. Og da måden ABSOLUT bliver lavet ikke vil ændre sig, vil den sande smag af vodka ej heller.

Hovedingredienserne i ABSOLUT VODKA er vand og vinter-hvede. Vandet kommer fra en dyb brønd i Åhus, der er beskyttet fra urenheder. Vinter-hveden er anderledes fra andre frø i at med det sås om efteråret og høstets det næste efterår. I mellem de to forår, vokser den under den svenske sne og udvikler sin hårde korn. Kornet er selvfølgelig groet med minimal brug af gødning og andre kunstige stoffer. 

Da ABSOLUT VODKA er så rent, hvorfor så drikke det sammen med noget andet? Jo, fordi jo renere vodkaen er, jo bedre blander den sig med andre aromaer, som betyder at ABSOLUT VODKA frembringer det bedste i andre smage, hvilket gør, at den egner sig fortrinligt godt som drink.

 

Alkohol: 43 vol. %

Forslag til dig
Passer sammen med
Brugeranmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Andre købte også