2 Whisky glas

Ideel gaveide til whiskyentusiasten. Whisky glasset fra Spiegelau Krystallglas er ideelt til nydelsen af en god Skotsk malt whisky, men kan også bruges til andre gode whiskeyer.

129,95 kr.
Model/varenr.: 4460077

Uanset om du er whiskyentusiast eller kun har smagt "livets vand" et par gange, har vi her glasset som er ideelt til nydelsen af en god Skotsk malt whisky, men kan også bruges til andre gode whiskeyer.

Fra glasproducenten Spiegelau har vi modtaget disse whisky glas der er lavet af krystalglas af høj kvalitet. Hvert eneste glas lavet af den samme glasmasse, sådan at det enkelte glas får den samme klarhed og brillians over hele glasset.

Glasset er godkendt til opvaskemaskine.

Denne pakke består af to glas 28 cl. Whisky glas

Lidt om producenten

Spiegelau Krystallglas Fabrik ligger i Bayern i Sydtyskland og har produceret glas siden år 1521. Dermed er Spiegelau verdens ældste glasfabrikant. De mange år med glasproduktion betyder, at de kan tilbyde nogle af de allerbedste glas på markedet.

Spiegelau i Danmark blev etableret i 1992. Siden da har de udviklet sig til at være en af Danmarks bedste leverandører af krystalglas til både almindelige husholdninger og til Danmarks bedste restauranter.

Hos Spiegelau mener de, at det er ærgerligt at købe en dyr flaske vin og drikke den af et glas, der ikke giver dig det maksimale udbytte af vinen. Man går simpelthen glip af en oplevelse, der kunne være meget bedre.

Derfor siger Spiegelau: "Livet er for kort til dårlig vin – og forkerte glas"

Forslag til dig
Passer sammen med
Brugeranmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Andre købte også